ПРОГРАМА

проведення щорічного інвестиційного форуму

“Закарпаття – бізнес в центрі Європи”

10 жовтня 2018 року

 

Час

Місце проведення: приміщення історичного комплексу «Совине гніздо» (вул. Ференца Ракоці,2,  м. Ужгород, Закарпатська обл.)
9:00-10:00 Реєстрація учасників форуму, ранкова кава
10:00-10:30 Відкриття, вітальні виступи
10:30-12:00 Панельна дискусія “Законодавчі можливості: вирішення актуальних питань виноробної галузі”
12:00-13:00 Панельна дискусія “Міжнародний досвід у виноробстві та продажах: практичні кейси”
13:00-13:45 Кава-пауза
13:45-15:00 Панельна дискусія “Вино та винні дегустації: як правильно сформувати туристичний продукт на прикладі Закарпатської області”
15:00-16:30 Дегустація вин + нетворкінг, вечірня кава
Панельна дискусія 1

  “Законодавчі можливості: вирішення актуальних питань виноробної галузі”

Модератор:  Михайло Данканич
10:30-10:50 Тема: Вдосконалення державної політики у сфері виноградарства та виноробства Роберт  Горват, народний депутат України
10:50-11:10 Тема: Стан та перспективи розвитку державних підприємств агропромислового комплексу виноробної галузі. Розвиток виробництва та реалізації сухих вин. Юрій Шестаков, директор державного підприємства «Агропромислова фірма «Леанка»
11:10-11:30 Тема: Підготовка фахівців аграрної галузі в контексті сучасного розвитку виноградарства Закарпаття Віталій Симочко, завідувач кафедри плодоовочівництва і виноградарства ДВНЗ Ужгородський національний університет, кандидат  біологічних наук, доцент
 

 

   
11:30-11:50 Тема: Досвід Берегівщини: Берегівський винний Орден Святого Венцела Андрій Фечора, начальник управління економічного розвитку і торгівлі Берегівської міської ради, член Ордену Святого Венцела
11:50-12:00 Тема: Про стан виноградарства та виноробства в Україні Вадим Зварійчук, головний спеціаліст відділу садівництва, виноградарства і виноробства департаменту землеробства Міністерства агропромислового комплексу України
Панельна дискусія 2

  “Міжнародний досвід у виноробстві та продажах: практичні кейси”

Модератор:  Уляна Гурчумелія
12:00-12:15 Тема: Винні традиції та запровадження моди на вино Ольга Тоічкіна, експерт вин, винний бутік WineS
12:15-12:25 Тема: Міжнародний досвід у виноробстві Ярослав Міхалек, винороб, власник підприємства Півніца Орехова, Словацька республіка
12:25-12:35 Тема: Міжнародна співпраця в галузі виноградарства та виноробства Фірма АСЕС
12:35-12:55 Тема: Зарубіжний досвід у регулюванні виноробної галузі в аспекті географічних зазначень та можливості його застосування в Україні Юлія Прохода, національний експерт з питань законодавства Проекту Євросоюзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні»
12:55-13:00 Тема: Міжнародний та європейський винний ринок. Виробництво та споживання у Франції Анатолій Полосков, керівник виноробної компанії Шато «Чизай»
13:00-13:45 Перерва на обід
Панельна дискусія 3

  “Вино та винні дегустації: як правильно сформувати туристичний продукт на прикладі Закарпатської області”

Модератор: Федір Шандор
13:45-14:00 Тема: Винні теруари Закарпаття  21 сторіччя Федір Шандор, туризмознавець,  професор Ужгородського Національного університету
14:00-14:15 Тема: «Vivino» Ігор Деяк
14:15-14:30 Тема: Практичні аспекти подання декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства  для малих виробництв виноробної продукції Вадим Малощук, помічник- консультант народного депутата Роберта Горвата
14:30-14-45 Тема: Розвиток винних туристичних маршрутів на території Закарпаття Вікторія Калай, заступник директора фірми «Транскарпатія Тур»
14:45-15:00 Тема: Винний туризм, як інноваційний напрямок туристичного ринку Віце-президент компанії Шато «Чизай»

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment